copymaster rašė:Siulau sukurti tema Vilniaus skiltyje su informacija apie tavo paslauga, su kainomis ir trumpai parasyti kokius dalykus gali padaryti. Daug kas net nezino apie tai kad gali tai padaryti.

Atsakysiu į šitą užklausą (ir PM) šičia.
Realiai esu savamokslis. Jau kažkiek patirties sukaupiau per tą kabelio turėjimo laiką. Žinau ką esu paeksperimentavęs su savo B6 ir su kitų B5, nors iš esmės abidvi mašinos diagnostikos (vadinkim taip) klausimu man yra skirtingos. Aišku dar ir kitų modelių esu priskanavęs. Realiai paėmus galiu nuskanuotis VISAS ross-tech.com puslapyje minimas mašinas, t.y. VAG grupės. Skaityti- trinti klaidas. Koduoti blokus, žiūrėti realius parametrus. Šiek tiek minimaliai papasakoti.
Na o kodėl norėčiau NEužsiimti šia veikla. Pagrindinis pinigų šaltinis pas mane visai iš kitos sferos. Po darbo būna mažai laisvo laiko (žmona, vaikai...). Ir kaip jau minėjau (ne aš vienas) dauguma norinčių pasidiagnozuoti būna vienkartiniai (nepabijokim) "užplaukimai". Kartais užtenka pasakyti kokią sumą litų, tai žmonėm fantazija atšoka, bet juk kur nuvažiuoti ir man kainuoja kurą, ir savo laiką gaišku (OK, ir kito žmogaus, kuris mano galva yra brangesnis). Aišku ir baimė kažką ne taip padaryti. Pats mėgstu kokybę vietoj kiekybės. Na o jei kviestis į namus. Šito mažiausiai norisi daryti su nepažystamu. O jei ten kokį degimo kampą pareguliuoti, tai per meetą neišeis padaryti. Reikia gerokai įrankių pasiimti (ir dar kaiką pamiršti...).
Na o klubo nariam tai su mielu noru galima viską padaryti už dyką. Jau šito negaila (nors ir jie atsidekoja karts nuo karto. Smagu.). Bet jei diagnozuoji per meetą, tai tada nei šis, nei tas gaunasi. Nei meetas, nei diagnostika.