Ednetas rašė:Ne prie ko cia tie masinu modeliai, magiukai ir t.t. Klausiu, nes susitikimai geriausiai atspindi klubo situacija... Pvz.: As buvau Vilniaus apskrities atstovas Oficialiame Lietuvos VW klube, bet isejau is ten savo noru, nes is to klubo likes vienas pavadinimas... Tai vat ir domina sito klubo situacija ir perspektyvos...

Bronislavas rašė:Gal ir negrazu klausti, bet kas ten tokio blogo? Kiek pamenu, tai panos man nepatiko ten savo elgesiu ir visks
e2ka rašė:mergos i meeta atwazinedawo?
Meshqis rašė:Bronislavas rašė:Gal ir negrazu klausti, bet kas ten tokio blogo? Kiek pamenu, tai panos man nepatiko ten savo elgesiu ir visks
Laužėsi per daug? Ar kitaip savo mandrumą rodė?e2ka rašė:mergos i meeta atwazinedawo?
Pas mus tokio gėrio dar nebuvo. Realiai man tai sako, kad B6 tai kokia vyriška mašina. Kiti passatai irgi nepėsti. Juk didelis auto. Ne taip paprasta su tokiu važiuoti. Reikia pripratimo.

Ednetas rašė:Tiesiog idomu vyksta kazkoie uzsiemimai ar kaip ir VW klube katepedeliu myletojai?![]()
O del seimu tai viskas aisku ir siaip visi zmones ne visada gali atvaziuoti, del to ir klausiau kiek dazniausiai susirenka ir kas kiek laiko renkas daugiau masinu...
alkaniukas rašė:Pasirodys kas šendiena?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių