under rašė:Darius000 rašė:under rašė:Gal kas zino kiek nuo Vokietijos - Hamburgo iki Danijos sienos ar Kopenhagos km?
nuo hamburgo iki danijos sienos kazkur 160km, nuo hamburgo iki kopenhagos ziurin kokiu transportu nori? jei vaziuot tai apie 450. jei keltis is puttgardeno(vokietija) i rødbyhavn(danija) tai apie 352km iki kopenhagos.
160km tai tikrai nedaug, mano pamastymai tokie, kad is klaipedos keltis i kyli is kylio iki ahrensburgo , ahrensburgas netoli hamburgo ~20km.. O vaziuociau tai su savo masina. Klausiu todel, kad apie danija, kad vaziuociau prie Siaures juros vokietijoj, o kaip zinia danija netoliese, tai ir tenais uzsukt noretus
sublime rašė:Emm... Aš tai su DFDS Tor Corona iš Klaipėdos į Frederikshavn berods 32 valandas užtrukau. Tai be mašinos dvi vieteje kajuteje su langu, WC ir dušu, daugakartiniu maitinimu ir švedišku stalu atsiejo 540Lt.
Darius000 rašė:sublime rašė:Emm... Aš tai su DFDS Tor Corona iš Klaipėdos į Frederikshavn berods 32 valandas užtrukau. Tai be mašinos dvi vieteje kajuteje su langu, WC ir dušu, daugakartiniu maitinimu ir švedišku stalu atsiejo 540Lt.
nu jo imanomas variantas, bet ilgai plaukia. o ten keleivinis laivas buvo ar keltas?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių