vwpassatuk rašė:cia anglijoj viskas pinigais grysta. visi lupa kiek imanoma . mane irgi tas siutina. niekaip nesugalvoju kaip kad man ka nuo ko nulupt....
Mhm, paskambinsiu pirmadieni ir sakysiu neimsiu jusu solicitoriu, nes as moku jiems 400 svaru daugiau nei iprastai vien del to, kad jus pardavet man ju paslaugas. Plus vietiniai yra mano mieste ir turi labai gera reputacija siame rajone ir kainuoja pigiau. Tad siuskit mano duomenis jiems ir tesiam procesa su mano solicitoriais, ne su jusu!
O del to, kad vieni is kitu lupa tai jo... Mano pusbrolis jau gerai sukasi, daro pinigus is visu su kuriais susiduria, niekur nedirba, bet per savaite kokius 500-1000 pasidaro ir vis pleciasi. Uzsiima nuoma ir visokias nesamones daro kad tik savaitines pajamos didetu. Pvz idarbina lietuvius per agentura i fabrika, agenturai sumoka atkata, kad jo zmones ikistu, jie gyvena jo nuomojamuose kambariuose, o jis pasidaro nuo zmogaus po kokius 30 svaru per savaite. Pvz 30 zmoniu - 900 jau per savaite ir dar begales visokiu bizniuku prisigalvoja... Pries metus buvo visiskam dugne, paskolu prisiemes, prarades darba, busta pasiemes, zodziu buvo giliam sude, buvo stipriai anglu sumustas, o dabar atsistojo kaip reikiant...