Didžioji Britanija

Lietuviams iš viso pasaulio.

Re: Didžioji Britanija

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lie 29 00:21

20 myliu man iki taves.netoli. o tu viska darai ar tik kazkokius darbus su masinom? variklius, vaziuokles, ??
vwpassatuk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: B5.5
Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė audinukas » 2011 Lie 29 01:31

vwpassatuk rašė:20 myliu man iki taves.netoli. o tu viska darai ar tik kazkokius darbus su masinom? variklius, vaziuokles, ??

priklauso nuo gedimo sudetingumo, siaip galimas visapusiskas remontas, 07586773506. WD233RX Rossway Drive Bushey Herdforshire. Edvinas
audinukas

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lie 29 01:41

dekui susiskambinsim ant dienu reiks man dirzus keist neuzilgo.
vwpassatuk

Standartinė audinukas » 2011 Lie 29 23:27

jei nebus jokiu trugdziu laukiu Rugpjucio 7'ta diena. reikes tik susirasti voztuvu spyruokliu suspaudeja, nes jau senokai nenaudotas irankis, net nenujauciu kur galetu buti :lol:
audinukas

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lie 30 00:54

labas. siandien po darbo atsirinkau dangteli tai viskas kaip nauja. velenelis jokiu zymiu kad apdroztas o kompensatoriai irgi gerai atrodo. tai manau kol kas vidun nelysim.o dirzus keisim nes sako kad keisti buvo prie 120 tukst myliu. dabar 141 tukstantis bet zinai kaip su tais pasakymais yra.nors dirzas atrodo nesenas dar su raidem, pompa matosi nauja bet generatoriaus ir kondiskes dirzai nauji o itempejai seni. tai manau reik geriau nerizikuot ir pasikeist. bus rami galva ir man ir masinai.:::)))
vwpassatuk

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lie 30 00:55

tandemine pasikeiciau tai visi garsai dirngo ir stabdziu pulsavimas dingo.
vwpassatuk

Standartinė audinukas » 2011 Lie 30 01:34

ok. dirza pakeisti juoku darbas, turiu net velenu fiksatorius, daugiau laiko iseina su priekio ardymais. pasakyti galima daug, o juo labiau parduodant automobili, raides ant dirzo neirodo nusidevejimo laipsnio, tik gerai tai kad nei vienas guoliukas nestringa.
audinukas

Standartinė vwpassatuk » 2011 Rgp 01 00:50

sveikas
davai pirmadieni as vakare apie 9 vakaro pasirodysiu pajungsim kompa ir paziuresi ar sveika ta masina ar reik ka gydyt. nes jau blat kantrybes man truksta. pakeiciau turbina , tandemine, kuro filtra 2 sykius, oro filrtra 2 sykius, n18 ir n75, slangiukus, map sensoriu, oro matuokle, ventiliatoriu salone. nu blat ka dar daryt kad netrukciotu. kita varikli jau buciau nupirkes.
vwpassatuk

Standartinė audinukas » 2011 Rgp 06 19:54

nelabai buvo laiko kada cia skatinet, matai man iki garazo apie 10mi, darba baigiu apie 6-7pm, jei galim atidedam dirzu keitima, nes turiu gera "dziaugsma" kraustytis is namu...
audinukas

Standartinė vwpassatuk » 2011 Rgp 06 22:16

aisku. tai nieko tokio as rytoj bandysiu pats ardyt prieki ir viska pasikeist. esu keites B5 tdi passatui o cia sitam daug paprasciau. fiksatorius turiu. esu ir galva saviskiam B5 keites kai turejau pries pora metu.ner stebuklu su tom masinom viskas padaroma jei siek tiek supratimo ir sugebejimu yra. ir rankos ie teisingos vietos auga.:::))))
vwpassatuk

AnkstesnisKitas

Grįžti į Užsienis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių