Dainius1 rašė:As tai dariausi automagijoje pas toki Virgi,bent jau man tikrai patiko,ismano vyrukas savo darba.streikavo peciukas ir abs pulius drabste tai viska sutvarke ir tikrai nebrandiai paeme.jei ka turiu jo nr.
TMZ rašė:Sveiki,
Del traukos problemu,
Vakar bevaziuojant 120-130 km/h atsirado vel trauka, tarsi kazkas butu pastumejes masina, ar padaves daugiau kuro. Nieko nesidariau ir nebekisau pinigu, nes po keliu diagnostiku ir pinigu ismetimo supratau kad "bendros praktikos gydytojai" cia tikrai man nepades. Visi po kuro voztuvo pakeitimo ir srauto matuokliu pakeitimo problemas norejo spresti keiciant purkstukus, bet nusprendziau stabdyti visa reikala ir susidejes savo senas detales isvaziavau.
Susiradau Kaune tokį NITRO, tai sako kad nusimano ir jei neranda problemu tai neima pinigu.
Šiauliuose tikrai nepasitikiu, nes mentalitetas serviso darbuotoju ir savininku yra zemas ir noras pinigams yra didelis. Man taip netinka.
Tai va man susitvarke trauka pati savaime, tikiuos kad siandien vaziuojant i Kaune trauka vel stebuklingu budu nedings.
Sekmes visiems kas padejote,

antsaull rašė:Gal zinot kur katalyzus Siauliuose ispjauna ir po to suvirina normaliai
Nerijus rašė:man ir butu idomu suzinoti, swarbu, kad gerai uzvirintu

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių