Didžioji Britanija

Lietuviams iš viso pasaulio.

Re: Didžioji Britanija

Standartinė Lankaster » 2011 Vas 20 21:37

Animal rašė:labai sakyciau gerai kad baigiai kaska UK nors visi pripazysta tai, ir patirtis labai gerai. O kodel nesijieskai darbo pagal specelybe? kiek laiko tavo studijos truko? As siaip angliskai irgi gerai kalbu, taip pat ir rusiskai ir lenkiskai, tik vat kad jokio popieriaus neturiu.

Dar klausimas UK gyvenantiems lietuviams, ar keiciates teises i UK ar vazynejat su lietuviskom?

Na kazkaip nezinau kodel nesiieskau. Mano bazine alga 17,5k per metus tai gyvenant nedideliame mieste (ne londone) visai neblogi pinigai, darbas 15 minuciu pesciomis, kiekviena diena darbe pusrycius pavalgau, pietus uz dyka, praktiskai namuose valgyti gamintis nereikia (cia ir sutaupau :D). Nors siaip kito darbo nesiieskau nes tingiu :D gal po vestuviu, jau ir patirtis ofise bus vieneri metai. Noriu i sandelius del to, kad nuo vaikystes matematika man kaip 2x2. Uz valstybini egza 100 gavau, ir siaip visokiu olimpiadu nugaletojas. O sandeliu daug matiekos reikia. Atsargu lygio sumazinimas per 10% gali sandeliui sutaupyti milijonus svaru :) Paklausos prognozavimas ir t.t. Man patiktu.
O siaip UK as tik metus studijavau. As pagal Erasmus atvaziavau. 3 metus baigiau VGTU Transporto inzinerine ekonomika, o 4 metus atvaziavau pagal Erasmus ir cia gavau diploma, lygu visiems kitiems. Plius - mokslas nekainavo, ir gavau 550 euru stipendija kas menesi :D Tai man kaip ir pasiseke.

Tiesa, del teisiu, tai del to, kad vazineju su LT masina tai nekeiciu teisiu i UK, bet gali prireikti, jei pvz ieskociau darbo ir klaustu ar turiu teises ar automobili, dazniausiai teises turi buti UK ir automobilis UK.
VW PASSAT B6 '07 1,9 TDI, 77 kW, Manual, Variant
Vartotojo avataras
Lankaster

Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BXE)

Standartinė Animal » 2011 Vas 27 23:57

Tai yra gal kas is Leeds'o? nera ka veikt savaitgaliais :) prilekciau pakalbet, alaus atsigert, parukyt ar siaip laika prastumt
VW Passat Estate TDI sport 130Bhp 310nm 6gear After remap ~180ag 400nm
Vartotojo avataras
Animal

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Standartinė Lankaster » 2011 Kov 01 00:10

Butu smagu ir jei kas is Bham butu ar kur aplinkui :)
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė savas » 2011 Kov 01 19:19

Lankaster rašė:Butu smagu ir jei kas is Bham butu ar kur aplinkui :)

as :mrgreen:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
savas

Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Passat modelis: B5

Standartinė Lankaster » 2011 Kov 02 20:14

savas rašė:
Lankaster rašė:Butu smagu ir jei kas is Bham butu ar kur aplinkui :)

as :mrgreen:

Ka dirbi Bhame? :) Nenuobodu?
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė r2boss » 2011 Kov 26 15:27

SWEIKI AS IS KINGS LYNN ,,GAL KAS ALAUS? :dance:
r2boss

Standartinė vwpassatuk » 2011 Bir 07 00:36

sveiki as Londone.SW15
Passat 1.9 tdi 96kw 130hp
vwpassatuk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: B5.5
Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė vwpassatuk » 2011 Bir 07 00:42

Skersa rašė:Sveiki, Gal dar kas UK vazinejat su LT masina ilgiau nei 6men? nieko ponuliai mentai nesako? ar daug bedu del LT masinos? nes kai pasake suma uz draudima man UK masinai atsoko fantazija ja pirkt ir ieskau iseiciu gal kas padet galit? :geek:

man teko i lt savo isvaryt. ir teko cia uk pirkt. jei dirbi ir moki mokescius negali net 6 men but su lt masina. taip man mentas isaskino. gavau bauda 120 svaru ir paleido. pasake jei dar pagausim bus sakes. liepe per 2 savaites isvykt is uk arba uzregistruot masina uk. o tai kainuoja nesveikus pinigus ir trunka daug laiko. taip kad saugokites nes jie turi pilna teise paimt masina sustabde taip pat gali nuo gatves nuvezt ir atsiimt ner sansu praktiskai.
vwpassatuk

Standartinė vwpassatuk » 2011 Bir 07 00:44

savas rašė:neveltui,tas posakis,anglai ligoniai ;)

as 11 metu vairuoju uk o teise nuo 1995 turiu. draudimas 350 metam. popieruka padariau pats virs 10m no claim. :dance:
vwpassatuk

Standartinė vwpassatuk » 2011 Bir 07 00:50

Lankaster rašė:
Animal rašė:labai sakyciau gerai kad baigiai kaska UK nors visi pripazysta tai, ir patirtis labai gerai. O kodel nesijieskai darbo pagal specelybe? kiek laiko tavo studijos truko? As siaip angliskai irgi gerai kalbu, taip pat ir rusiskai ir lenkiskai, tik vat kad jokio popieriaus neturiu.

Dar klausimas UK gyvenantiems lietuviams, ar keiciates teises i UK ar vazynejat su lietuviskom?

Na kazkaip nezinau kodel nesiieskau. Mano bazine alga 17,5k per metus tai gyvenant nedideliame mieste (ne londone) visai neblogi pinigai, darbas 15 minuciu pesciomis, kiekviena diena darbe pusrycius pavalgau, pietus uz dyka, praktiskai namuose valgyti gamintis nereikia (cia ir sutaupau :D). Nors siaip kito darbo nesiieskau nes tingiu :D gal po vestuviu, jau ir patirtis ofise bus vieneri metai. Noriu i sandelius del to, kad nuo vaikystes matematika man kaip 2x2. Uz valstybini egza 100 gavau, ir siaip visokiu olimpiadu nugaletojas. O sandeliu daug matiekos reikia. Atsargu lygio sumazinimas per 10% gali sandeliui sutaupyti milijonus svaru :) Paklausos prognozavimas ir t.t. Man patiktu.
O siaip UK as tik metus studijavau. As pagal Erasmus atvaziavau. 3 metus baigiau VGTU Transporto inzinerine ekonomika, o 4 metus atvaziavau pagal Erasmus ir cia gavau diploma, lygu visiems kitiems. Plius - mokslas nekainavo, ir gavau 550 euru stipendija kas menesi :D Tai man kaip ir pasiseke.

Tiesa, del teisiu, tai del to, kad vazineju su LT masina tai nekeiciu teisiu i UK, bet gali prireikti, jei pvz ieskociau darbo ir klaustu ar turiu teises ar automobili, dazniausiai teises turi buti UK ir automobilis UK.

Vazineju su lietuviskom jau 11 metu. su angliska masina ir dar firmoj su vanu dirbu
vwpassatuk

AnkstesnisKitas

Grįžti į Užsienis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias