Didžioji Britanija

Lietuviams iš viso pasaulio.

Re: Didžioji Britanija

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 05 21:01

vwpassatuk rašė:o kaip mot ner problemu su ismetimu? atjungiau uzglusinau egr skyle ir kolektoriaus isemiau ta vamzdeli kur jie jungiasi. 5 svarai metalines ploksteles kainavo. nu ir visi trukciojimai dingo. kam jis aplamai tas egr reikalingas neikertu as .tik varikliui terst. o sakai kuro sanaudos tos pacios liko?

Nezinau del MOT. Mano masina tai lietuviska, jau trys metai beveik ja turiu, du is ju UK vazineju. Net lietuviskas draudimas baigesi pries pora menesiu, neturiu nuspirkes, nes jis vistiek cia negalioja, o manes niekas ir nestabdo. tfu tfu.. Bent jau Lietuvoj MOT netikrina CH kiekio dizeliniams automobiliams, tikrina tik CO2 berods ar CO, o jis pas mane gal 5 kartus mazesnis nei norma... Tad tas atjungimas ne kazka ir pakeite.
VW PASSAT B6 '07 1,9 TDI, 77 kW, Manual, Variant
Vartotojo avataras
Lankaster

Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BXE)

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 05 21:04

vwpassatuk rašė:kaip tavo namo reikalai?

Namo reikalai kaip ir gerai. ketvirtadieni buvo namo valuation ir kartu man privacia survey dare. Tai valuation bankui bus padaryta iki antradienio, o mano survey iki ketvirtadienio ir matysiu viska, na o tada jau perduos visa informacija solicitoriams ir sie prades savo darba.

Visi liepia man raginti solicitorius, kad viska greiciau tvarkytu, ale jie leti ir ilgai viska tvarko, o as ju kaip tik paprasysiu patempt guma iki nauju metu :D Kas noretu krausytis pries Kaledas? Geriau kraustytis po nauju, bent jau po Kaledu..
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lap 06 00:46

zinok nedurniuok. jei kas nutiks ar sustabdys mentai masina gali prarast. kitas dalykas jei turi NI ir legaliai dirbi negali vazinet Anglijoj su kitos salies registracija ne vienos dienos. o kaip turistas 6 men gali. o draudimus ir visa kita buna Dovery tikrina kai isvazineji ir labai daznai.o LT draudimas galioja kaip jis gali negaliot? cia ne juokai. mane sustabde po 5 metu vazinejimo ir gavau bauda 120 svaru ir liepe per 2 savaites isvezt masina is salies arba uzregistruot anglijoj ir moket viska kaip priklauso. tad teko varyt i Lietuva ir parduot masiniuka mano. nu bet manau man tik i gera isejo.taip kad jei ka tai saugokis arba varyk i lt. bent jau numerius pasikeisk.
vwpassatuk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: B5.5
Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 06 02:28

vwpassatuk rašė:zinok nedurniuok. jei kas nutiks ar sustabdys mentai masina gali prarast. kitas dalykas jei turi NI ir legaliai dirbi negali vazinet Anglijoj su kitos salies registracija ne vienos dienos. o kaip turistas 6 men gali. o draudimus ir visa kita buna Dovery tikrina kai isvazineji ir labai daznai.o LT draudimas galioja kaip jis gali negaliot? cia ne juokai. mane sustabde po 5 metu vazinejimo ir gavau bauda 120 svaru ir liepe per 2 savaites isvezt masina is salies arba uzregistruot anglijoj ir moket viska kaip priklauso. tad teko varyt i Lietuva ir parduot masiniuka mano. nu bet manau man tik i gera isejo.taip kad jei ka tai saugokis arba varyk i lt. bent jau numerius pasikeisk.

Del draudimo tai sutinku, kad reikia nusipirkti, jis galiotu Lietuvoje, bet Anglijoje negaliotu. Niekas manes nedengtu jei padaryciau auto ivyki. O del to, kad negaliu vazineti po Anglija daugiau nei 6 menesius irgi istatymas yra, taciau priklauso kaip i ji ziuri policija. Pavyzdziui, turiu pazistama Kingston upon Hull mieste. Jis ten jau keli metai irgi, sustabdo ji, bet del to, kad masina lietuviska nieko nesako. Cia priklauso kaip kur. Sustabdys, pasakys isvaryt - isvarysiu, bet kol niekas nieko, tol vazinesiu. Ir aplamai, po kokiu 2-3 metu zadu keisti masina, tad dabar dar noriu pavazineti su sita. Aplamai noriu as ja keisti nes automatas 96kw tai tikrai nera ekonomiska. Vazineju, kaip su geru benzinu, ypac mieste. 8-11. O komfortas kaip dyzelio. Tiesiog passatas automatas 96kw nelabai kokia kombinacija. patvarumo atzvilgiu viskas veikia ir tarnauja puikiai, trys metai - jokiu gedimu ar gedimo pozymiu.
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lap 06 02:37

nelabai suprantu kuo tu ten apsidraudes. as ergo turejau draudima tai senis man sona apibruzino ir ergo ismokejo 1200 litu per menesi. nuotraukas nusiunciau ir viskas. nelabai suprantu apie ka tu sneki. draudimas galiuoja visoj europos sajungoj.
vwpassatuk

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 06 02:44

vwpassatuk rašė:nelabai suprantu kuo tu ten apsidraudes. as ergo turejau draudima tai senis man sona apibruzino ir ergo ismokejo 1200 litu per menesi. nuotraukas nusiunciau ir viskas. nelabai suprantu apie ka tu sneki. draudimas galiuoja visoj europos sajungoj.

Nori, kad galiotu visoj ES reikia, moketi barngiai, 4000 ir panasiai. Ten draudime yra salyga, kad masina nebus uz Lietuvos ribu ilgiau nei 28 dienas. O siaip pagal istatyma tai jo, turi moketi ir nereikia zalios kortos. Bet kodel tavo draudimas mokejo tau, o ne to senio draudimas? tu buvai kaltas? O jei butum tu buves kaltas? Butu rade prie ko prikibti ir butum pats denges islaidas. Siaip as irgi turejau cia ivyki, pats buvau kaltas. is dalies. nakti uzsisnekejau, atsisukau i gale sedincius ir atsitrenciau i kelkrastyje stovejusi peugeot 406. tai is lietuvos draudimas parase laiska, atrasiau emailu. Laiskas buvo is DIDELIU zalu skyriaus. Bet as ta nakti nufotkinau kad masina buvo parkuota tamsiu paros metu, ant dvigubos istisines pries pesciuju pereja. Pridariau nuotrauku, nusiunciau jiems ir viskas taip baiges. Buvau persikes, kad iskrapstys is manes visus pinigus. Net mentai skambino, prase draudimo duomenu. Tik draudimas Lietuvoje pabramgo dabar man.
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lap 06 11:45

pirma syk girdziu apie toki draudima is lietuvos. as nekaltas buvau senis kaltas. jo duomenis perdaviau savo draudimui ir gavau pinigus. o po to jie matyt tarpusavy aiskinosi.o zalia korta nori imi kai draudiesi nori neimi.draudimo imoka ir man ergo padidino 30% nors ne mano kalte buvo. su anglisku irgi tas pats niekam neidomu cia kieno kalte. moki daugiau ir tiek jei ivyki turi. draugeliui 50% padidejo draudimas. moteriskei i gala ikale.
vwpassatuk

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 09 23:40

Siandien gavau valuation ir survey. Viena banko, kita mano asmeniska. Uz nama moku 112 500 GBP, o bankas nama ivertino 118 000. Tai kaip ir moku 5 500 svaru maziau nei namas vertas, plus kainoms jau nebera kur kristi. Kalbejaus su paciu tuo, kuris vertino dar po to kai gavau ataskaita, nepasant reporto, sako gauni nebloga nama uz maza kaina, jei pasitvarkysi. O pasitvarkyti reikia tai is lauko tokios medines lentos jau papuve, reikes vasara persidet, arba plyta pasimurinti po langu (apie 2 kvadratiniai metrai ploto). Ir aplamai ta visa namo prieki, kuris kazkokiom cerpem apkaltas pasikeisiu i plastikines lentutes is isores, prie to paties biski ir apsildinsiu. Is vidaus aplink langus reikia biski paspakliuoti, mazi atitrukimai, gipso kartono plokstese mazi itrukimai. Ir visi tokie dalykai mazina namo verte iki 118 000. O cia juokai paciam viska pasidaryti ir pasikelti namo verte dar daugiau. Labiausiai tai ta priekine siena reikia persitvarkyti. Maciau dauguma kaimynu jau pasidare. As pats pasidarysiu uz 100 svaru viska, o namo verte pakils 2000 svaru :D Dar nera nei vieno saugumo sertifikato del boilerio, elektros, vandens ir panasiai, tas irgi musa namo verte. O man ju paciam ir nereikia. Noresiu parduoti nama, isigysiu saugumo sertifikatus. Tai va, tokios naujienos. Zodziu namas geros bukles, mazu darbeliu reikia pasidaryt, bet cia ateinancia vasara :)
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė vwpassatuk » 2011 Lap 10 20:53

nu tai geros naujienos tau kaip suprantu. tai nieko ner idealaus o ypac Anglijoj. Tie namai visi po daug metu turi o kokybes anglai nelabai ziuri del to taip ir yra.susitvarkysi ir bus gerai.
vwpassatuk

Standartinė Lankaster » 2011 Lap 13 00:45

Kaip noriu sito aparato...
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p

Koks variklio garsas... mmmm.... 0-100 tik 7,1s. Kai dabar manasis 11,9! Kuro sanaudos mieste 9,5 kai mano 10,2, uzmiestyje 5,5 kai mano 5,8! Po metu kokiu gal... Kai namus apsitvarkysiu, nes jau passatas tai is tiesu atsibodo... Jau beveik trys metai turiu...
Vartotojo avataras
Lankaster

AnkstesnisKitas

Grįžti į Užsienis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias